19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kristina Kuzmič se sjeća prošlog Božića: Ne trebaju djeca magične Božiće… Trebaju nas!

2 min read
Ne trebaju magične Božiće, savršene blagdane, duge liste stvari. Trebaju našu ljubav, prisutnost, podršku i radost. Trebaju nas - zaključila je Kuzmič.
kuzmič

Osječka i hrvatska ‘influencerica’ globalne slave Kristina Kuzmič, čije su teme u pravilu roditeljstvo i kulinarstvo, podijelila je na Instagramu inspirativan ‘post’ i sjećanje na prošlogodišnji Božić, a koji je provela sa sinom u bolnici. I poručuje – planove pišite olovkom, jer se lakše brišu.

– Prije točno godinu dana, umjesto Badnjaka i božićnog jutra u domu, kojeg sam lijepo i iscrpljujuće isplanirala, provela sam ih s mojim najstarijim sinom u hitnoj, potom u ambulantnom vozilu pa u drugoj bolnici, gdje mu se moralo hitno odstraniti slijepo crijevo. Nakon operacije, sjela sam do njega na krevet, video vezom s mojim mužem gledala kako moja ostala djeca otvaraju darove – počela je Kristina Kuzmič, nastavljajući…

– Roditeljstvo me je naučilo planove ‘pisati’ olovkom, a ne ‘oštrom olovkom’ (kemijskom op.a.). Život je toliko nepredvidljiv, i svi planovi pisani kemijskom olovkom će nas konstatno ostavljati nezadovoljnima i u lošem raspoloženju. Olovke roditelji! Samo olovke. S jako dobrom gumicom, nizala je Kuzmič.

– Roditeljstvo me je naučilo i prigrliti kaos, i iz njega načiniti najbolje – napisala je još osječka ‘influencerica’, dodajući kako su napravili ‘komemoraciju slijepom crijevu’ kod kuće, želeći djeci dodati zabave i naučiti ih izvući najbolje iz svake situacije.

– Ali, ono što sam najvažnije naučila iz svojih 16 godina roditeljstva je, da kroz sve uspone i padove, kroz sva razočarenja i uspjehe … ono što sva naša djeca zaista trebaju – smo mi. Ne trebaju magične Božiće, savršene blagdane, duge liste stvari. Trebaju našu ljubav, prisutnost, podršku i radost. Trebaju nas – zaključila je Kuzmič.

Foto: Instagram

Facebook Comments