21. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedan bijeg s mjesta nesreće nakon naleta na pješaka!

1 min read
Oko 17:20 sati na raskrižju Ulice kneza Trpimira, Franje Kuhača i Cara Hadrijana dogodio se danas nalet vozila na pješaka
policija

Aleksandar Bogdanović preminuo je prije dva dana usljed zadobivenih ozljeda nakon naleta automobila na njega na pješačkom prijelazu, a gdje mu vozač bez vozačke nije ukazao pomoć, pozvao policiju, stao…, da bi se danas ponovno dogodio još jedan bijeg s mjesta nesreće nakon naleta na pješaka. Što je to s ljudima?

Oko 17:20 sati na raskrižju Ulice kneza Trpimira, Franje Kuhača i Cara Hadrijana dogodio se danas nalet vozila na pješaka, a koji se također kretao obilježenim pješačkim prijelazom. Vozilo je nepoznato. Kao i vozač. Jer, vozač se nije zaustavio nakon prometne nesreće, pozvao policiju ili ukazao pomoć, već nastavio voziti u smjeru Baranje.

Policija poziva svjedoke prometne nesreće, odnosno svakoga tko ima saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska vozila i vozača, da se jave telefonski na brojeve 112 ili 192, odnosno da osobno dođu u njima najbližu policijsku postaju i iznesu saznanja.

Stanje pješaka nam još nije poznato.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments