28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bogdanovićev pogreb u ponedjeljak u Novom Sadu! Obitelj očekuje pravdu!

1 min read
Pogreb tragično preminulog osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića je u ponedjeljak, 30. prosinca, u Novom Sadu na Novom groblju u 11.15 sati.
aco bogdanović

Osijek i Novi Sad će se oprostiti od Aleksandra Bogdanovića sljedećih dana stare i nove godine. Pogreb tragično preminulog osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića je u ponedjeljak, 30. prosinca, u Novom Sadu na Novom groblju u 11.15 sati. Komemoracija u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu bit će održana 4. siječnja 2020. godine u 12 sati.

Podsjećamo, Aleksandar Bogdanović je 25. prosinca u osječkom KBC-u podlegao teškim ozljedama, a nakon što ga je na pješačkom prijelazu 21. prosinca udario automobil s vozačem bez vozačke, koji se nije zaustavio, nije ukazao pomoć niti pozvao policiju. Borio se Aleksandar s ozljedama kroz 4 dana i dva operativna zahvata, ali je na koncu, unatoč sjajnoj fizičkoj formi i zdravlju kojeg je imao, usljed ozljeda glave nastupila moždana smrt. Njegovi organi donirani su u skladu sa željama njega i njegove obitelji.

Brojni prijatelji, kolege, svakako rodbina i obitelj opraštaju se od Aleksandra i na društvenim mrežama, a obitelj je odlučna i da se traži odgovornost i pravda.

“Branislav Smiljanić, osoba koja je prouzrokovala tragičnu i bizarnu smrt našeg Aleksandra Bogdanovića … Ujedinjeni kao obitelj i prijatelji tražiti ćemo odgovornost i pravdu do kraja. I kakvi su to roditelji?? … Iza Aleksandra ostaje velika tuga i bol, ali i ponos jer znamo da će njegovi organi spasiti nekoliko života” – piše na Facebook-u član obitelji.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments