29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pannonian Challegne: Park zatvoren! Hvala vatrogascima i policiji! Sve ćemo obnoviti!

1 min read
Javili su se i iz Udruge koja ravna parkom i natjecanjem, a uz pomirljive riječi i najave skore obnove.
Skate park 1

Nakon što je u jučerašnjem požaru izgorio dio ‘skate’ parka, a na kojem se anualno održava globalno poznati Pannonian Challenge, javili su se i iz Udruge koja ravna parkom i natjecanjem, a uz pomirljive riječi i najave skore obnove.

– Jedan dio osječkog ‘skate’ parka je zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca izgorio. Ovo je još jedan u nizu vandalizama koji nikako ne ide u prilog pozitivnoj slici grada Osijeka, no zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca i policije vatra je ugašena, a procjena štete je u tijeku. Za sada je park zatvoren za vožnju, a nakon procjene štete organizacijski tim Pannonian Challengea i Udruga Pannonian napravit će sve da najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe bude spreman za novu sezonu festivala ekstremnih sportova – obratili su se priopćenjem sinoć iz Udruge.

Podsjećamo, prema priopćenju vatrogasaca, odnosno JPVP Osijek, Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 16.44 sati primilo je dojavu da gori u ‘skate’ parku. Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli su ‘skate’ stazu u razbuktaloj fazi požara. Lokalizaciju i gašenje požara izvršili su sa dva mlaza vode. Po završetku gašenja požara termo kamerom su pregledali opožareni prostor te ustanovili da nema opasnosti od ponavljanja požara – javljeno je iz JPVP.

Foto: Udruga Pannonian & JPVP Osijek

Facebook Comments