5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Darivanje krvi na Silvestrovo! Kraj godine dobrim djelom!

1 min read
Ujedno, organiziraju druženje i doček Nove godine u podne, a na akciji dobrovoljnog davanja krvi, uz čaj, kavu, sokove i kiflice.
darivanje krvi

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi će se održati u utorak, 31. prosinca 2019. godine od 9.00 do 12.00  sati u Gradskom društvu Crvenog križa Osijek.

– Ima li boljeg načina završiti staru, a dočekati novu godinu od spašavanja nečijeg života? Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu organiziraju akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek na adresi Šetališta Petra Preradovića 6,  dana 31.12. (utorak) u vremenu od 9.00 do 12.00 sati – piše GD Crveni križ Osijek i poziva…

– Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da se odazovu na ovu akciju i time na najljepši mogući način završe 2019.  i krenu u novu 2020. godinu.

Ujedno, organiziraju druženje i doček Nove godine u podne, a na akciji dobrovoljnog davanja krvi, uz čaj, kavu, sokove i kiflice. Također, pozivaju sve udruge i njihove članove da se odazovu na ovu akciju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments