16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tragedija u Osijeku: Automobil presjekao dva drveta i prometne znakove!?

2 min read
Vozilom je 20-godišnjak preletjeo cestu, presjekao dva drveta i nekoliko prometnih znakova. Motor je ispao iz vozila i odletio 20-ak metara dalje.

Tri su se života jutros ugasila u ulici Cara Hadrijana, kod Remize, oko 4:50 sati, a kada je policija dobila dojavu o teškoj prometnoj nesreći.

Poginuli su mladići u dobi od 20 i 24 godine i djevojka od 25. Djevojka od 21 godine starosti bori se za život u KBC Osijek.

– Sada je na respiratoru na Intenzivnoj njezi te se prati rad svih njezinih vitalnih funkcija. Ozljede su teške, no pacijentica je potpuno zbrinuta i nadamo se u dobar ishod – rekao je dr. Ivan Jurić, dežurni anesteziolog u KBC-u Osijek.

Kako se neslužbeno doznaje, vozač BMW-a koji je bio za upravljačem je 20-godišnjak iz Tenje kod Osijeka, za kojega poznanici kažu kako je nedavno polagao vozački ispit, ali ne znaju je li ga dovršio – piše Večernji list.

Vozilom je 20-godišnjak preletjeo cestu, presjekao dva drveta i nekoliko prometnih znakova. Motor je ispao iz vozila i odletio 20-ak metara dalje. Mladići i djevojke vraćali su se iz obližnjeg noćnog kluba – nastavlja Večernji, a više čitajte OVDJE.

– Jutros oko 4:50 sati dobili smo dojavu o prometnoj nesreći u ulici Cara Hadrijana. Tri su osobe smrtno stradale, a jedna je osoba ozlijeđena i prevežena u KBC Osijek. Očevid je u tijeku, vodi ga Općinska državna odvjetnica – kazao je kratko Zoran Kon, glasnogovornik osječke policije.

Promet se odvijao obilazno od 5 ujutro do 9.38 sati, a za trajanja očevida.

– Do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i stanja na kolniku. Vozač je izgubio kontrolu na vozilom i izletio u park udarivši u drvo – zaključuje Kon.

Motor je BWM-u izletio kroz haubu, a auto je gotovo prepolovljen – piše još 24sata.hr. Dijelovi su razbacani po cesti i livadi, desetke metara od mjesta sudara u Ulici cara Hadrijana kod ‘remize’ u Osijeku – nastavljaju, a više čitajte OVDJE.

Foto: JPVP Osijek, Čitatelj, Neven Knežević; Radio Osijek (fotografije objavljujemo uz dozvolu autora)

Facebook Comments