30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Lopovi jedan auto ostavili na ‘klocnama’, iz dva pokrali stvari i novac

1 min read
Zabilježeno je 14 kaznenih djela, vele iz policije, a od kojih izdvajamo tri. Lopovi su jedan auto ostavili na 'klocnama', a iz dva pokrali stvari, novac...
automobil kočnice klocne

Policija je proteklog, produženog vikenda imala itekako posla. Zabilježeno je 14 kaznenih djela, vele iz policije, a od kojih izdvajamo tri. Lopovi su jedan auto ostavili na ‘klocnama’, a iz dva pokrali stvari, novac…

UKRAO KOTAČE S OSOBNOG AUTOMOBILA  

Nepoznati je počinitelj u noći s 4. na 5. siječnja u Osijeku, s osobnog automobila demontirao i ukrao kotače. Vlasniku 70-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta više od deset tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

UKRAO NOVAC I DOKUMENTE IZ OSOBNOG AUTOMOBILA

U nedjelju 5. siječnja, u prijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Osijeku iz otključanog osobnog automobila vlasništvo 39-godišnje hrvatske državljanke ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Vlasnici je nastala materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.  Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

IZ OTKLJUČANOG AUTOMOBILA UKRAO MOBITEL I NOVCE

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 28-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa.

U noći s 28. na 29. prosinca, u Osijeku, 28-godišnjak je iz nezaključanog osobnog automobila ukrao mobitel, novce i odjeću. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments