19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dim u hotelu u Španjolskoj ‘istjerao’ NK Osijek nekoliko sati na ulicu

1 min read
- Nitko niti u jednom trenutku nije bio ugrožen. Odlučili smo i da nećemo mijenjati hotel. Sve je u najboljem redu - počeo je iz Španjolske telefonom glasnogovornik Osijeka Mario Mihić, dodajući...

Sve su prilike da je riječ tek o neispravnoj sauni! Ali, dim se pojavio na hodnicima hotela Barcelo, u kojem su u Španjolskoj smješteni igrači NK Osijek, usljed čega su, sukladno protokolu, svi gosti hotela, pa i naši osječki nogometaši, morali nekoliko sati na ulicu.

Sada su u hotelu, u svojim sobama, no od 15 sati, sve do negdje 20 sati večeras, nogometaši Osijeka bili su izvan hotela, a dok se dim širio hodnicima i prijetio.

– Nitko niti u jednom trenutku nije bio ugrožen. Odlučili smo i da nećemo mijenjati hotel. Sve je u najboljem redu – počeo je iz Španjolske telefonom glasnogovornik Osijeka Mario Mihić, dodajući…

– Igrači su svejedno imali slobodno poslijepodne, usljed čega bi ionako u tom vremenu zacjelo prošetali. Dakle, sve je u najboljem redu. Naravno, morali smo izaći, jer tako zahtjeva protokol u takvim situacijama – zaključio je Mihić.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments