5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sve je spremno za Gezinu Fišijadu! Počinje u 11 sati!

1 min read
Riječ je o natjecanju u spravljanju ‘najgoreg fiša’, zapravo sjajnoj zabavi više desetaka ekipa, odličnj glazbi i puno 'cuge', a sve u spomen na Gezu Gudlina, velikog šaljivca, iznad svega vrhunsku ljudinu i ugostitelja
gezina fišijada

Još je tri sata do početka 7. Gezine Fišijade, natjecanja u spravljanju ‘najgoreg fiša’! Znamo da su prije nekoliko dna organizatori bili u šumi i pribavili nogare, znamo i tko sudi, Miroslav Čabraja, glumac osječkog HNK-a, privatno inače sjajan ‘vic-maher’, ali i odličan kuhar, kulinarski ‘blog-er’ štoviše, a sinoć smo saznali i da je duž ulice oko organizatora, Slavonske kuće, postavljeno i spremno sve!

Riječ je o natjecanju u spravljanju ‘najgoreg fiša’, zapravo sjajnoj zabavi više desetaka ekipa, odličnj glazbi i puno ‘cuge’, a sve u spomen na Gezu Gudlina, velikog šaljivca, iznad svega vrhunsku ljudinu i ugostitelja.

Stvaraju se polako pozitivne tenzije i nestrpljivost ususret natjecanju, a gdje pojedini natjecatelji društvenim mrežama dijele fotografije začina i svega drugog što su pripremili za današnje odmjeravanje snaga.

Fišijada se održava danas u 11 sati ispred Slavonske kuće u osječkoj Tvrđi.

I ove godine vrijede ista pravila! Dozvoljeno je loše kuhanje, dobro i najgore, dozvoljeno je plesanje, pjevanje…, a stroga zabrana ide na ‘dizanje nosa’, ‘nealkoholiziranje’ i donošenje vlastite ‘cuge’. Tu zapravo sankcije idu do izbacivanja.

Foto: Facebook (Slavonska kuća & Tomislav Barić)

Facebook Comments