29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Katarina Šestić, Lino Brozić i Vedran Dakić u novom spotu Tragova

1 min read
Osječki glumci nove generacije, Vedran Dakić, Lino Brozić i Katarina Šestić, nose naslovne uloge u spotu glazbene skupine Tragovi, njihove nove skladbe Ružmarin.
lino brozić katarina šestić

Osječki glumci nove generacije, Vedran Dakić, Lino Brozić i Katarina Šestić, nose naslovne uloge u spotu glazbene skupine Tragovi, njihove nove skladbe Ružmarin.

Lino Brozić je inače iz Pule, no u Osijeku je glumio neko vrijeme u HNK-u na stručnom osposobljavanju, dočim i sada nastupa u predstavama u kojima otprije nosi izvjesne uloge. Katarina Šestić je Županjka, kazališnu umjetnost ‘brusila’, između ostalog, u Vinkovcima, nastupa u Dječjem kazalištu u Osijeku, studirala je glumu u Osijeku, a sada niže i brojne angažmane u televizijskim serijama. Vedran Dakić, osm što je studirao glumu u Osijeku, publici je poznat i po ulozi u predstavi osječkog HNK-a Doljnjodravksa 16.

Svi troje našli su se u Zagrebu snimanom spotu, ljubavnoj priči, skladbi Ružmarin grupe Tragovi.

Tragovi su peteročlani bend s područja središnje Hrvatske koji je svojom kvalitetom svirke i energičnim nastupima u vrlo kratkom roku osvojio brojnu publiku. Cilj benda je da na svakom događaju ispuni očekivanja publike svih generacija – stoji zapisano na njihovoj Facebook stranici…

– Naš je repertoar širokog raspona, a sastoji se od domaćih i stranih hitova te starijih klasika. Pokrivamo brojne glazbene žanrove kao što su domaća i strana zabavna te pop-rock glazba, tamburaške, klapske i dalmatinske pjesme, kao i manji dio narodnog repertoara koji izvodimo isključivo na zahtjev – zaključuju…

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments