28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Fornix: Na akciji do kraja tjedna Clio Grandtour, ostali ‘godišnjaci’ rasprodani!

2 min read
Do kraja ovog tjedna ostao je još samo Renault Clio Grandtour, za 85.000 kuna i osiguranje na dar 'u paketu'. Imaju ih u srebrnoj, sivo-plavoj i crnoj boji.
renault 3

Fornix iz Osijeka praktički je rasprodao cijenom i mladošću do sada možda i najzanimljiviji ‘kontingent’ rabljenih vozila. Ostalo je tek ‘par komada’ automobila Clio Grandtour, a čija je cijena na akciji do konca tjedna, uz osiguranje na dar!

Ne čudi, s obzirom da su sve bili ‘godišnjaci’, čitaj: vrlo čest izraz prilikom kupovine automobila, za automobil ne stariji od godine dana, ali bitno niže cijene, a do kakvog je vrlo teško doći.

Vozila starosti od 5 do 15 mjeseci u ograničenoj količini Fornix je rasprodao za manje od dva mjeseca. Dacia Sandero, Renault Clio i Renault Clio Grandtour, uz zimske gume na dar.

Do kraja ovog tjedna ostao je još samo Renault Clio Grandtour, za 85.000 kuna i osiguranje na dar ‘u paketu’. Imaju ih u srebrnoj, sivo-plavoj i crnoj boji. A riječ je o automobilima motora 1.5 dci, s 90 KS, starih 15 mjeseci i s najviše 60.000 prijeđenih kilometara.

– Samo do kraja tjedna! I to je to što se tiče ovog kontingenta. Priliku su iskoristili mnogi, još ih stigne manji broj – kazao je voditelj prodaje Fornixa Vladimir Krtić, auto kuće koja prodaje Renault, Nissan i Daciu.

I najzad, ljudi su skloni raznim tvrdnjama o dobrom vremenu kupovine automobila, zagovarajući svatko svoje omiljeno doba godine, dočim se nama čini da do zime nema boljeg. Zašto? Zima odaje dosta, zimi na rasporedu novčanika nemate ljetovanje i pripreme školaraca, niti je lijepo na godišnjem ići na redovan servis i registraciju…

Foto: Fornix

Facebook Comments