18. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

“Shvaćam ponovno zašto nas sve vlasnike pasa nazivaju idiotima”

1 min read
Kazne postoje, no ako netko ne prokaže vlasnika, redar može 'lajati na mjesec'.
govno pas zrinjevac facebook

I u ovakvoj bezobraštini postoje gradacije. Nije isto ne pokupiti za svojim ljubimcem na kakvoj travnatoj površini ili ne pokupiti na dječjem igralištu…

Kakav um mora biti u čovjeka da dopusti psu popeti se na igračku na dječjem igralištu i ondje izvrši nuždu, a ‘gazda’ to za njim ne pokupi!?

– Ovo pseće govno sam upravo snimio na igralištu u centru mojega Osijeka, na dječijem igralištu na Zrinjevcu (centar grada). Nakon 25 godina bavljenja i voljenja s mojim psima, shvaćam ponovno zašto nas sve vlasnike pasa nazivaju idiotima. Razumljivo, kada vidite ‘remekdijelo’ ovakovog idiot-imbecila – napisao je gospodin Branko Dmitrijević, dijeleći ovu objavu na Facebook-u, a uz pripadajuću fotografiju, njegov vapaj da se stvari izmjene.

Kazne postoje, no ako netko ne prokaže vlasnika, redar može ‘lajati na mjesec’. Jezivo je da pojedinci dopuštaju da im psi se*u po dječjem igralištu i to pritom ostave. Gospodin Dimitrijević ovo je fotografirao za opomenu svima, vapaj da se stvari poprave. Objava je javna i ljudi ju dijele Facebook-om.

Foto: Facebook

Facebook Comments