3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U ulici koja je uzela 4 života u mjesec dana, uhićen još jedan vozač oduzete vozačke

1 min read
U istoj ulici, jučer je policija, za vrijeme rutinskog nadzora prometa, uhitila vozača oduzete vozačke, a koji je već dva puta presuđen za isti prekršaj.
trpimirova

Od tragične prometne nesreće, u Trpimirovoj ulici, u kojoj je nastradao poznati osječki glumac Aleksandar Bogdanović, podlegao ozljedama nekoliko dana poslije, ali i nakon što su praktički na križanju iste ulice i one Cara Hadrijana život izgubile 3 mlade osobe, prošlo je samo malo više od mjesec dana.

U istoj ulici, jučer je policija, za vrijeme rutinskog nadzora prometa, uhitila vozača oduzete vozačke, a koji je već dva puta presuđen za isti prekršaj.

U 15,10 sati u Osijeku (4. veljače), u Ulici kneza Trpimira, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin iz Josipovca. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je unazad dvije godine dva puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu – javlja policija.

Podsjećamo, na 15 dana zatvora jučer je ‘pospremljen’ također jedan ‘vozač’ u istoj ulici…

U 00,50 sati, u Ulici kneza Trpimira u Osijeku (3. veljače), u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 41-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje – javlja policija OBŽ. Vozač je unazad tri godine 11 puta pravomoćno presuđivan za isti prekršaj te je uhićen i doveden na Općinski sud. Vozaču je određena kazna zatvora od 15 dana.

Foto: Google Street View

Facebook Comments