19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Niz predavanja da Vam se ‘zarumene obrazi’: Stvari koje nismo smjeli reći… o seksualnosti

1 min read
...izdvajamo Vam odmah neke od naslova: Otvorimo tabu temu: Seksualni život osječkih studenata, Upoznali smo se na Tinderu, Kako su se štitili naši 'stari' - povijest ženske kontracepcije...
cipele donje rublje krevet sex

Povodom 12. veljače, Dana seksualne i reproduktivne svijesti i slobode, na Filozofskom fakultetu u Osijeku održan će biti interdisciplinarni simpozij “Stvari koje nismo smjeli reći… o seksualnosti”, od 27. veljače do 1. ožujka, 2020. godine.

Usmena izlaganja održat će se u prostorijama Filozofskog fakulteta u Osijeku, a organizatori pozivaju i na popratne sadržaje – izložbu likovnih radova u četvrtak 27.2. u 18:30 u The Kavani te turističku šetnju “Tragom najstarijeg zanata u Tvrđi” u nedjelju 1.3. u 11 sati.

Ulaz na sve događaje je slobodan, a sigurni su iz organizacije da će u bogatom i raznolikom programu svatko pronaći nešto što nije smio pitati… o seksualnosti!

Točne termine izlaganja možete pogledati na Facebook stranici simpozija https://www.facebook.com/simpozij.sknsr/ …

Pa ipak, izdvajamo Vam odmah neke od naslova: Otvorimo tabu temu: Seksualni život osječkih studenata, Upoznali smo se na Tinderu, Kako su se štitili naši ‘stari’ – povijest ženske kontracepcije…

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments