28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Prometna nesreća na križanju Kozjačke i Mlinske! Vatrogasci rezali lim!

1 min read
Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 16.26 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća, a na križanju Mlinske i Kozjačke ulice u Osijeku.
Prometna-nesreca-MlinskaOsijek-19.02.2020-2

U Osijeku je došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen vozač Škode u vlasništvu Osječkog taxija te suvozačica iz automobila marke Audi… – piše 24sata.hr, dodajući…

Prema navodima stanovnika koji žive u blizini toga križanja, Škoda se kretala iz smjera Kozjačke ulice, a Audi Mlinske ulice kada je došlo do sudara, no tko je kriv za nesreću nije službeno poznato – dodaje 24sata.hr, a više čitajte OVDJE.

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 16.26 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća, a na križanju Mlinske i Kozjačke ulice u Osijeku. Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca – javlja JPVP Osijek, dodajući kako su dolaskom na mjesto intervencije zatekli jednu unesrećenu osobu u vozilu.

– Uz pomoć hidirauličnog alata škara i razpora oslobodili smo unesrećenu osobu. Djelatnicima HMP pomogli smo unesrećenu osobu izvaditi iz vozila i odnijeli je u vozilo HMP – nastavljaju vatrogasci, dodajući da su nakon spašavanja unesrećene osobe otpojili kleme s akumulatora.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments