4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Spotted objavio predivnu priču Osječanke: Nepoznati gospodin nam poklonio bicikl

2 min read
otted: Osijek-Slavonija, popularna Facebook stranica objavila je predivnu priču jedne Osječanke i njezina djeteta, a kojima je nepoznati čovjek iz prtljažnika izvadio i darovao dječji bicikl.

Malo je ovakvih priča, a nedostaju nasušno, jer vraćaju vjeru u ljude, vraćaju osmjeh na brigama namrštena lica, vraćaju ljubav…

Spotted: Osijek-Slavonija, popularna Facebook stranica objavila je predivnu priču jedne Osječanke i njezina djeteta, a kojima je nepoznati čovjek iz prtljažnika izvadio i darovao dječji bicikl.

Danas me zaustavi gospodin na ulici, dok sam išla sa svojim školarcem kupiti mu neke stvari za školu, i kaže – gospođo jel’ možete stati na tren, mi stanemo uplašeni, on otvara svoj ‘gepek od auta’ i vadi prekrasan bicikl iz njega i kaže – ja i moj sin smo se dogovorili da je on prerastao ovaj bicikl i da ćemo ga pokloniti nekome, a vi ste mi izgledali kao najbolji kandidati. Ostala sam u šoku i pomalo zaplakala, pokušavajući ostati pribrana pred čovjekom kojeg prvi puta vidim u životu. Sin je stao i nije ni riječi progovorio, jer mu nije bilo jasno što se upravo događa. Najveća stvar od svega je što smo pričali prošli tjedan o biciklu, jer dolazi toplo vrijeme, pa je sin pitao kada će on imati svoj bicikl, a suprug i ja smo mu rekli da trenutno ne mozemo kupiti, jer nismo u mogućnosti. Ovog gospodina kao da su anđeli poslali, tek kad smo dogurali kući bicikl, sin je progovorio i pitao je li je to stvarno njegov bicikl. Ovim putem se zahvaljujem gospodinu do neba, ne znam mu ni ime ni ništa, jer kada sam ga pitala rekao je samo – gospođo nije bitno moje ime, poklanjam vam ovo od srca. Malo je sve ispalo zbunjujuće, jer ovo u svom životu nisam nikad doživjela. Hvala vam još jednom na ovome, uljepšali ste nam život, i stvarno nije toliko bitan taj bicikl koliko ono što ste danas učinili – prenosi priču svoje čitateljice Spotted: Osijek-Slavonija.

Pročitajte ju OVDJE – Spotted: Osijek-Slavonija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments