29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Gradski vrt prokišnjava! Grad traži sanaciju krovišta!

1 min read
Uz poziv na stranici Grada objavljen je i projekt, elaborat, a u njemu fotografijama stoje i zorno prikazana oštećenja na krovu dvorane...
dvorana gradski vrt

Grad Osijek je putem službene internetske stranice pozvao na dostavu ponuda za sanaciju/rekonstrukciju krovišta dvorane Gradski vrt, a sukladno projektu i troškovniku, dokumentima koji pokazuju i razmjere oštećenja na krovu. Dvorana Gradski vrt je ‘premijerni nastup’ imala 2009. godine na SP-u u rukometu, a danas 11 godina poslije potrebni su prvi ozbiljniji neimarski zahvati.

Sanacija pretpostavlja zamjenu postojeće hidroizolacije ravnog krova, zamjena postojećeg limenog pokrova na konzolnom dijelu ravnog krova hidroizolacijskom membranom, izvedbu podkonstrukcije krovnih svjetlarnika… i niz drugih elemenata, a ponude na poziv, koji se može pogledati OVDJE, očekuju se do 4. ožujka 2020. godine, dočim je predviđena cijena 400.000 kuna bez PDV-a.

Uz poziv na stranici Grada objavljen je i projekt, elaborat, a u njemu fotografijama stoje i zorno prikazana oštećenja na krovu dvorane…

Foto: Osijek.hr (screenshot, projekt, elaborat sanacije, Dario Bilonić, mag.ing.aedif., Zavod za urbanizam i izgradnju d.d. Osijek), Google Street View (screenshot)

Facebook Comments