28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Boško Šutalo iz Bergama: Meni je uvijek u životu borba

1 min read
- Ne osjećam baš tu karantenu na način na koji prenose mediji, no situacija nije laka. Tek ćemo vidjeti posljedice sinoćnjih odluka - nastavio je Šutalo

Dojučerašnji nogometaš Osijeka Boško Šutalo odnedavna je članom Atalante iz Bergama. A to je, za one manje nogometne znalce, na sjeveru Italije. Njegov prvi dodir s Italijom je, nažalost, karantena!

Mladi reprezentativac Hrvatske još nije zaigrao za momčad iz Lombardije, nedaleko Milana, a kako je cijela Italija u karanteni, a nogomet odgođen do daljnjeg, prvu utakmicu još će pričekati.

Telefonski je progovorio za OsijekExpress.com iz Italije u karanteni. Naime, cijela je Italija prethodne noći proglašena ‘crvenom zonom’, a iz koje, usljed koronavirusa, nema ni unutra ni van.

– Da, u Italiji sam. Ah, eto, moj je cijeli život stalno neka borba – počeo je Šutalo u kratkom telefonskom razgovoru.

– Ne osjećam baš tu karantenu na način na koji prenose mediji, no situacija nije laka. Tek ćemo vidjeti posljedice sinoćnjih odluka – nastavio je Šutalo, dodajući kako je zdrav k’o dren.

– Nije ovo nitko mogao predvidjeti, pa tako ni ja – nizao je Šutalo, zaključujući…

– Ja normalno treniram, idem van ako želim, ali ne činim to. Mislim, nema preporuka kluba za ostankom u kućama. Na trening idem svaki dan automobilom, a utakmice čekam kao i gledatelji. Pripremamo se i čekamo. Čekamo da prođe, da dođu utakmice – zaključio je Šutalo.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments