Pet. lip 5th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stelu iz Petrijevaca prati 101.000 ljudi na Instagramu! Evo, i mi smo počeli :)

2 min read
No, mi Vam zapravo skrećemo pozornost na mladu damu kojoj je 'povjerenje dalo' više od 100.000 pratitelja na Instagramu.
stela opančar

Finalistica izbora za Miss Universe Hrvatske 2016., Stela Opančar (25), pohvalila se fotografijom iz sunčane Istre, a fanovima nije dugo trebalo da prepoznaju dvorište u kojem ‘hvata’ boju – napisali su prošlog ljeta iz 24sata.hr, dovodeći mladi Petrijevčanku u vezu s violončelistom Hauserom.

– Da nisi ti to kod Hausera? – bio je jedan od komentara pratitelja. Drugi pronicljivi pratitelj dao se u potragu pa je usporedio fotografije djevojke i violončelista Stjepana Hausera (32) te zaključio kako je isti pogled s balkona, maslina i prostor za odbojku na pijesku – nastavlja 24sata.hr, a cijeli članak možete čitati OVDJE.

No, mi Vam zapravo skrećemo pozornost na mladu damu kojoj je ‘povjerenje dalo’ više od 100.000 pratitelja na Instagramu. Nije nam preostalo drugo do stisnuti ‘prati’. I da se ne lažemo – nismo ondje našli ‘upute za novi televizor’, ali smo našli ‘atomski zgodnu’ Slavonku, naše gore list i osobu kojom se ova geografska cjelina mora pohvaliti, napose u uvjetima gdje nam nacionalni mediji ‘serviraju’ Kristinu Mandarinu.

Foto: Instagram

View this post on Instagram

Long time no sea 🌊😏

A post shared by S T E L A O P A N Č A R (@_stella_ae.f._) on

View this post on Instagram

@chicmeofficial dress 👗 |

A post shared by S T E L A O P A N Č A R (@_stella_ae.f._) on

Facebook Comments