28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena FFOS-ova mrežna trgovina – Webshop!

1 min read
Na stranicama FFOS-ove mrežne trgovine možete se obavijestiti i o različitim temama iz svijeta knjige – predstavljanjima knjiga, recenzijama
posao laptop djevojka

U četvrtak 12. ožujka 2020. u rad je puštena mrežna trgovina Filozofskoga fakulteta Osijek! Riječ je o za sada jedinoj fakultetskoj mrežnoj trgovini na Sveučilištu J. J. Strossmayera, u kojoj se mogu nabaviti sva izdanja iz bogate Knjigoteke Fakulteta: udžbenici, nastavni priručnici, znanstvene knjige, zbornici te znanstveni i studentski časopisi.

U mrežnoj su trgovini dostupna i brojna besplatna izdanja. U dogledno će vrijeme uz Knjigoteku biti dostupna i fakultetska Suvenirnica.

Na stranicama FFOS-ove mrežne trgovine možete se obavijestiti i o različitim temama iz svijeta knjige – predstavljanjima knjiga, recenzijama, najavama različitih događanja iz života Fakulteta, ali i šire kulturne i znanstvene zajednice, blogovima, filmskim kritikama, preporukama za čitanje, a o novopristiglim naslovima u fakultetsku Knjižnicu obavještavat će vas Knjižničar Đivo, medijski proslavljeni fakultetski mačak.

Do kraja ožujka kupce knjiga iz FFOS-ove Knjigoteke očekuju i prigodni simbolični darovi iz ponude promotivnih materijala Fakulteta!

Tekst i foto: FFOS

Facebook Comments