3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dječje kazalište odgađa sve predstave, ZOO vrt odgađa rođendane i edukacije

1 min read
Nastavlja se niz odgoda događanja u Osijeku.

Nastavlja se niz odgoda događanja u Osijeku. Poslije košarke, nogometa i rukometa, kasnije i osječkog HNK-a, predstave je odlučilo odgoditi i Dječje kazalište, a za njima i ZOO vrt, odnosno rođendane i edukacije, dočim je razgled na otvorenom i dalje dozvoljen.

– Dragi naši mali i veliki gledatelji Dječje kazalište Branka Mihaljevića po preporuci Ministarstva kulture RH od 13. ožujka do daljnjeg odgađa sve planirane predstave i najavljene programe. Odgađaju se i sve probe naših studija Početnice, Baletnog studija, Dramskog studija za osnovne i srednje škole! Do novog susreta u vašem “malom” kazalištu za vas pripremamo nove kazališne naslove i veselimo se novim druženjima. Čuvajte se! – javljaju iz Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.

– Uslijed novonastalih okolnosti vezanih uz epidemiju koronavirusa odnosno bolesti COVID-19, a zbog odgovornosti prema našim sugrađanima, sva okupljanja u zatvorenom prostoru u ZOO vrtu (edukacije i dječji rođendani) se odgađaju do daljnjega. ZOO vrt će biti otvoren posjetiteljima samo za obilazak u redovnom radnom vremenu – javlja i ZOO.

Foto: DK & ZOO

Facebook Comments