4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ravlić na Instagramu: Postupio sam odgovorno! Ništa ne zamjeram i svima opraštam!

2 min read
Zahvaljujem svima Vama koji se u ovim trenucima iskreno brinete za mene i trudite se pružati mi potporu. To mi uistinu puno znači i od srca vam zahvaljujem! - veli Mario Ravlić.
mario ravlić instagram

Mario Ravlić, član uprave prezimenom istoimene mesne industrije nedaleko Osijeka, na Instagramu je danas objavio fotografiju sebe i poduži post, a kao reakciju na vrlo česta prozivanja njega i obitelji na društvenim mrežama, od strane brojnih komentatora, kao nositelja koronavirusa koji je organizirao roštilj za 50-tak uzvanika…

Mario Ravlić poručuje – Nije istina, ali svima opraštam.

Njegov post u cijelosti (bez izmjena):

Dragi prijatelji,

Želim vjerovati da su ružne neistine o meni, mojoj obitelji i mom navodnom (ne)odgovornom ponašanju (da sam zaražen organizirao partije za 50 ljudi, išao na skijanje u Italiju itd), koje zadnjih nekoliko dana poput požara kruže gradom, normalne ljudske reakcije na strah od nepoznatog s kojim se suočavamo. Zato poručujem svima koji u tome sudjeluju da im ništa ne zamjeram i da im sve opraštam.

Nažalost ovih dana imam druge brige i druge bitke koje vodim. Zato mi ono što se događa u javnosti trenutno nije prioritet. Svaka kriza, pa tako i ova, izvlači ono najbolje, ali nažalost i ono najgore u ljudima. Toga sam duboko svjestan i to je breme koje u ovom trenutku moram nositi.

Svi koji me poznaju znaju pravu istinu. Odmah po pojavi prvih simptoma bolesti postupio sam odgovorno i odmah sam se otišao testirati. Učinio sam to zbog brige za zdravlje svoje obitelji, prijatelja, radnih kolega i svih ljudi oko sebe. A rezultate testiranja odmah sam javio svima, jednako kao što bi to, vjerujem, na mojemu mjestu učinio i svatko drugi.

Zahvaljujem svima Vama koji se u ovim trenucima iskreno brinete za mene i trudite se pružati mi potporu. To mi uistinu puno znači i od srca vam zahvaljujem!

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments