15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dezinficijens stiže sutra u pojedine ljekarne iz grupacije Srce, a od ponedjeljka u sve!

2 min read
Poštujte razmak, čekajte red i ne kupujte previše, jer i drugi trebaju...

Maske se šiju, a dezinficijensi od sutra već stižu, i to drugi kontigent! Pravila kupnje znate…

Ljekarne srce – Ljekarne Osječko-baranjske županije ostvarile su suradnju u ovoj kriznoj situaciji s dvije lokalne osječke tvrtke i jednom vukovarskom. Saponia je na njihov zahtjev odreagirala u najbržem mogućem roku i prošli su tjedan u prodaju pustili 25.000 dezinfekcijskih sredstava za ruke. Sutra nova zaliha stiže u pojedine, a u ponedjeljak u sve ljekarne iz grupacije Srce, odnosno Ljekarne OBŽ. A maske stižu kako se budu šivale…

– Prodaja sukladno potražnji u ovoj situaciji vrlo brzo ide, sve smo rasprodali, tako da smo naručili odmah i novih 25.000 te će od sutra ponovno biti u prodaji u pojedinim našim ljekarnama, a početkom sljedećeg tjedna u svima. Cijena je približna sličnim sredstvima različitih proizvođača koje smo do nestašice imali u ponudi – javlja Martina Gavran Duvnjak, glasnogovornica Ljekarne Srce.

– Osječka tvrtka Ortostep i vukovarska Laba šiju za naše ljekarne pamučne višekratne zaštitne maske za lice, koje će periodično pristizati u naše ljekarne u nešto manjim količinama, ali ćemo ih imati već početkom sljedećeg tjedna u pojedinim ljekarnama. Koliko proizvedu za nas na dnevnoj razini, toliko ćemo ih mi puštati u prodaju – nastavlja Gavran Duvnjak o informaciji koja će zanimati sve s područja OBŽ.

– Molim pacijente i kupce za razumijevanje ako nešto trenutno nemamo na našim policama. Aktivno, na dnevnoj razini radimo na tome. Potražnja je velika, upiti dolaze sa svih strana. Naš je zadatak odgovoriti na ljekarničke potrebe građana, tako da činimo sve što je u našoj moći kako bismo im bili na usluzi u cijelom ovom kriznom procesu, koliko god je to moguće – zaključuje Martina Gavran Duvnjak.

Poštujte razmak, čekajte red i ne kupujte previše, jer i drugi trebaju…

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments