28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivanović: Uskoro propusnice po područjima bivših općina!?

1 min read
Traži se, zacjelo, način da se izbjegne navala i provjera propusnica za putovanja između susjednih općina.
goran ivanović stožer koronavirus

Sjećate li se izraza Đakovština, Valpovština…? Mogli bi biti jako korisni po pitanju e-propusnica 🙂 Traži se, zacjelo, način da se izbjegne navala i provjera propusnica za putovanja između susjednih općina.

Načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije i dožupan Goran Ivanović, kao sastavnicom borbe za sprječavanje pandemije koronavirusa, jučer je na konferenciji za novinstvo iznio prijedlog, a koji je već otišao prema Nacionalnom stožeru, gdje se traži da se ‘e’ i druge propusnice, na području Osječko-baranjske županije, odobravaju po područjima bivših općina Našice, Đakovo, Valpovo, Donji Miholjac, Osijek i Beli Manastir.

– Nadam se da će naš zahtjev biti odobren, jer bi na taj način rasteretili Policijsku upravu, a građanima omogućili nabavu onoga što sada ne mogu u malim općinama – rekao je Ivanović.

Nadalje, načelnik Ivanović jučer je načelnicima gradskih i općinskih stožera na području županije dao naputak da odobravaju propusnice svima osobama koji ih trebaju zbog obavljanja poljoprivrednih poslova, razumjevajući i situaciju gdje ne može jedna osoba obaviti sav poljoprivredni rad na polju.

Stožer je također odobrio da se ribočuvarima i lovočuvarima omogući nesmetan obilazak vodenih i drugih površina u njihovoj nadležnosti te tako utječe na pojavu krađa.

Foto: Stožer (Arhiva)

Facebook Comments

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other