21. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Pali’ s 290 kg duhana

1 min read
Policijski službenici su posumnjali da se radi o nezakonitim aktivnostima te su pregledom torbe pronašli paket sitno rezanog duhana bez nadzornih markica
duhan pu obž

Jučer, 8. travnja oko 15 sati u Belom Manastiru, prilikom redovne ophodnje policijski službenici su uočili 64-godišnjakinju iz Belog Manastira koja je preko ograde dvorišta preuzela torbu od 34-godišnje hrvatske državljanke – javlja danas PU OBŽ.

Policijski službenici su posumnjali da se radi o nezakonitim aktivnostima te su pregledom torbe pronašli paket sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Daljnjim istraživanjem utvrdili su da je paket sitno rezanog duhana kupila od 34-godišnje hrvatske državljanke iz Belog Manastira. Nad 34-godišnjom hrvatskom državljankom iz Belog Manastira provedeno je kriminalističko istraživanje i tom prilikom 34-godišnjakinja je dragovoljno predala više PVC vreća sa sitno rezanim duhanom ukupne težine oko 290 kilograma i kuhinjsku vagu s tragovima sitno rezanog duhana.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je organizator prodaje duhana 64-godišnjak iz Belog Manastira koji je nabavio duhan te ga ustupio 34-godišnjakinji radi daljnje prodaje.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznene prijave – zaključuje policija.

Foto: PU OBŽ

Facebook Comments