29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

OSIJEK COVID-19 UPDATE: Jedna novooboljela osoba iz Briješća, još 5 izliječenih!

1 min read
- Uzeli smo u posljednja 24 sata novih 49 uzoraka. Imamo samo 1 pozitivni nalaz i to iz Briješća. Kontakt je iz samoizolacije i poznat nam je otprije - veli Ivanović.
osijek koronavirus

Sve su, hvala Bogu, ‘mršavije’ konferencije za novinstvo Stožera CZ OBŽ. Sve je manje ‘upitnika’ među građanima, stvari sve jasnije, a Osječko-baranjska županija sve manje mjestom više oboljelih osoba od koronavirusa (COVID-19). Štoviše, posljednjih dana nije bilo novooboljelih, danas tek jedna osoba!

– Uzeli smo u posljednja 24 sata novih 49 uzoraka. Imamo samo 1 pozitivni nalaz i to iz Briješća. Kontakt je iz samoizolacije i poznat nam je otprije. Sada je, dakle, 116 zaraženih u Osječko-baranjskoj županiji. Imamo i 5 izliječenih osoba unazad 24 sata, sada ukupno 65. Hospitalizirano je 17 osoba u KBC Osijek. Ukupno je 85 osoba u samoizolaciji – rekao je dožupan i načelnik Stožera Civilne zaštite OBŽ Goran Ivanović.

JEDNO KRŠENJE SAMOIZOLACIJE

Tijekom proteklog vikenda Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je tri dojave građana o kršenju mjera samoizolacije te je obavljenom terenskom provjerom potvrđeno jedno kršenje mjera.  Policija je samostalno tijekom proteklog vikenda na području Osječko-baranjske županije obavila 33 provjere pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdila da nije bilo kršenje mjera. 

Foto: OsijekExpress.com & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments