1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Sitni lopovi’ rade i u pandemijskim uvjetima

1 min read
Čak dvije krađe, a koje su iziskivale priličan trud, rezultirale su krađom vrijednosti manje od 2.000 kuna. Pa ipak, pazite na svoje stvari...
lopovi

‘Sitni lopovi’ rade i u pandemijskim uvjetima, kradu po sitno, reklo bi se. Čak dvije krađe, a koje su iziskivale priličan trud, rezultirale su krađom vrijednosti manje od 2.000 kuna. Pa ipak, pazite na svoje stvari…

PROVALIO U PEKARU

U vremenu od 25. do 27. travnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u pekaru  u vlasništvu trgovačkog društva iz Osijeka i ukrao više od 1 700 kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

UKRAO BICIKL

U vremenu od 14. na 15. travnja, u Kneževu, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju korisnika i iz garaže ukrao bicikl. Pravnoj osobi iz Belog Manastira nastala je materijalna šteta veća od 1 300 kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnja hrvatska državljanka iz Vardarca počinila kazneno djelo „Krađa“. U noći  s 23. na 24. travnja, u Koprivni, počiniteljica je iz šupe ukrala nekoliko komada motornih pila. Vlasniku iz Šodolovaca je nastala materijalna šteta oko 3 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće – zakjučuje policija priopćenje.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments