1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Razbojništvo u Milni na Braču: Skidaj taj dres NK Osijek!?

1 min read
Nije to prvi incident na Braču, još manje prvi u Dalmaciji kada je nogomet u pitanju. Očito je filozofija - Ako nisi za Hajduk, protiv si njih...!?!?

Prvo su ga/ih napali na ulici, potom pratili mopedom, prepriječili put, udarali po vozilu…, a najzad i uspjeli u svom naumu da s mladića skinu majicu, neslužbeno doznajemo dres NK Osijek. *Ih – stoga, što je 24-godišnji mladić bio u društvu supruge.

– …u mjestu Milna na ulici su 24-godišnjaku koji se nalazio sa suprugom prišle dvije nepoznate muške osobe koje su prijeteći zatražile da skine sa sebe i preda im majicu – počinje svoje priopćenje o nemilom događaju otprije dva dana Policijska uprava splitsko-dalmatinska i nastavlja…

– Kada je odbio je predati majicu i udaljio se osobnim vozilom, nepoznati su mopedom krenuli za njima i stajanjem ispred vozila zaustavili ga a potom su udarali po vozilu i nastavili upućivati prijetnje smrću nakon čega im je predao majicu – zaključuje PU dodajući kako je u tom trenutku u tijeku kriminalističko istraživanje.

Nije to prvi incident na Braču, još manje prvi u Dalmaciji kada je nogomet u pitanju. Očito je filozofija – Ako nisi za Hajduk, protiv si njih…!?!?

Foto: Google Maps (screenshot) & NK-Osijek.hr (screenshot)

Facebook Comments