16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Danas o dječjim igralištima, Zubčić u srijedu predstavlja režim rada u KBC Osijek

1 min read
U svakom slučaju, svi su svjesni da djeca 'cupkaju' oko igrališta 'kao gladni ispred mesnice'...
dječja igrališta ograda koronavirus (2)

Hoće li se otvoriti dječja igrališta u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji? Danas bi mogli imati odgovor o skorom otvaranju ili produljenju mjere do daljnjeg. U svakom slučaju, svi su svjesni da djeca ‘cupkaju’ oko igrališta ‘kao gladni ispred mesnice’… Jednako tko, vrlo skoro ćemo saznati kakav režim povratka u normalu priprema osječki KBC.

– Očekujemo do kraja dana naputak Nacionalnog stožera civilne zaštite o otvaranju dječjih i sportskih igrališta te drugim mjerama koje su još danas na snazi, no naglašavam da su i dalje na snazi mjere u vezi epidemiološke situacije poput smanjenih socijalnih kontakata i okupljanja građana – kazao je danas načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije Goran Ivanović, dodajući…

– Mjere postupno, ali sigurno popuštaju, međutim to nam ne daje za pravo da se opustimo i kažemo da je sve isto kao prije 19. ožujka. Intenzivno pratimo situaciju jer Osječko-baranjska je županija u kojoj još uvijek ima pozitivnih na COVID-19 i nije vrijeme ni za kakvo opuštanje – rekao je načelnik Stožera Goran Ivanović.

Također, najavljena je danas nova konferencija za novinare u srijedu (6. svibnja) kada će ravnatelj KBC Osijek dr. sc. Željko Zubčić pojasniti novi režim rada institucijekojom ravna, Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments