28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

OSIJEK COVID-19 UPDATE: Nove 4 zaraze! Sve iz istog ‘kruga’!

1 min read
- Sada je 129 osoba pozitivno, a izliječene su još 3 osobe, sada 93. Iz samoizolacije je danas izašlo 46 osoba (157 sada) - nizao je Ivanović.
osijek korona

Goran Ivanović, dožupan Osječko-baranjski i načelnik Stožera CZ OBŽ iznio je danas podatak kako je od Covid-19 u našoj županiji novih 4-oro oboljelih i to po dvoje s područja Gata i Marjančaca (Valpovo).

– To su sve osobe koje su bile u samoizolaciji. To je nama poznat ‘krug’, a riječ je o povezanim osobama – kazao je Ivanović, dodajući da su 4 pozitivna nalaza rezultat 83 testirana uzorka.

– Sada je 129 osoba pozitivno, a izliječene su još 3 osobe, sada 93. Iz samoizolacije je danas izašlo 46 osoba (157 sada) – nizao je Ivanović.

Zaključno, Ivanović je dodao za sve one koji namjeravaju na 72 sata doći u Hrvatsku, kako je i u našoj županiji u primjeni sada zahtjevani negativan test na Covid-19. Uz kojeg se svejedno ide u samoizolaciju. Bez njega, a koji ne smije biti stariji od 24 sata, ne može se ući u zemlju. Osim ako osobe dolaze ostati, a kada je u primjeni za njih izolacija od 14 dana.

Foto: OsijekExpress.com & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments