1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Sinoćnji požar u Višnjevcu krenuo od za pčele zapaljenog panja!

1 min read
Inače, Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka javilo je kako je u 18.47 sati primilo je dojavu kako u Višnjevcu gori kuća – stajalo je u priopćenju, u kojem se dodaje kako su na intervenciju odmah upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca.

Jučer, 9. svibnja, oko 18:45 sati, u Višnjevcu je došlo do požara na pomoćnim prostorijama obiteljske kuće – javlja danas Policijska uprava Osječko-baranjska, a o požaru o kojem smo izvijestili sinoć na osnovu priopćenja JPVP-a Osijek.

Policija, nadalje, pojašnjava kako je do požara došlo…

– Vlasnik kuće 81-godišnji hrvatski državljanin u pomoćnim prostorijama u kojoj drži pčele zapalio je panj radi stvaranja dima. Tom prilikom je došlo do širenja vatre koja je zahvatila prostorije s košnicama i raznim alatom te krov kuće. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, ozlijeđenih osoba nije bilo. Vatru su ugasili djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornji Grad. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće – zaključuje policija.

Inače, Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka javilo je kako je u 18.47 sati primilo je dojavu kako u Višnjevcu gori kuća – stajalo je u priopćenju, u kojem se dodaje kako su na intervenciju odmah upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca.

– Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar pomoćnih prostorija, a od kojeg je postojala opasnost da se proširi na susjedni objekt i kuću – navode vatrogasci i zaključuju… – Odmah smo pristupili gašenju nastalog požara sa tri mlaza vode, a kojeg smo u vrlo kratkom vremenu i lokalizirali i ugasili – zaključuju iz JPVP.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments