Čet. lip 4th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Pada li povjerenje u Stožer? Božinović: Hvala Vam na ovom pitanju (smijeh)

1 min read
Ministar policije Davor Božinović izvukao se vrhunski, diverzijom humorom, da bi sjajno 'omekšao' novinarsku publiku za elaboraciju i odgovor.

Stranačka pripadnost članova Nacionalnog stožera Civilne zaštite, njihovo odgovaranje na pitanja i spekuliranje o izlasku na izbore osoba u samoizolaciji, nametnulo je danas pitanje novinara na redovitoj konferenciji za novinstvo – Pada li povjerenje nacije u Stožer?

Ministar policije Davor Božinović izvukao se vrhunski, diverzijom humorom, da bi sjajno ‘omekšao’ novinarsku publiku za elaboraciju i odgovor.

– Mislim daaa… Hvala Vam na ovom pitanju – kazao je Božinović, a što je bila aluzija na uljudnost ministra zdravstva Vilija Beroša, koja je postala sastavnicom brojnih ‘meme-ova’ na internetu i društvenim mrežama…

Počeli su se redom smijati novinari, članovi Stožera, svi… Odgovor je postao irelevantan…

– Hrvatski rezultati u borbi protiv pandemije najbolje govore o povjerenju građana u Stožer – zaključio je malo nakon toga Božinović.

Foto: Youtube (screenshot), Video: Facebook (HRT)

"Hvala vam na tom pitanju" – fraza koja je danas nasmijala i Stožer i novinare. Ministar Božinović ne misli da se povjerenje građana u njihove odluke smanjuje. U Hrvatskoj je 8 novozaraženih koronavirusom. Troje u Požeško-slavonskoj županiji, troje u Zagrebu i dvoje u Brodsko-posavskoj županiji. Nema preminulih od virusa u posljednja 24 sata. Nacionalni stožer prati epidemiološku situaciju s obzirom na ublažene mjere i potrebe za povratkom na stare, strože mjere, zasad nema. Izvještaj s presice Stožera pročitajte ovdje: https://bit.ly/2Z42ymL

Gepostet von HRT Vijesti am Donnerstag, 14. Mai 2020
Facebook Comments