14. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Izuzetno ružno netko izgrebao automobil Osječaninu na parkingu!

1 min read
- Danas, na križanju Ulice Matije Gupca i Goričke ulice u Osijeku, između 12:00 i 15:30 sati, netko mi je ključem izgrebao auto, pa molim ako je netko vidio nešto neka javi - piše autor 'post-a' i vlasnik automobila Ivan Martinović.

Ogreban automobil na parkingu nije rijetkost. Time se često bavi policija. Baviti će se zacjelo i ovim slučajem, no ovo nije slučajnost i nije ‘jedna crta’ ključem, već čitav izuzetno ružan ‘design’, za svaku osudu.

Javio nam se jučer čitatelj iz Osijeka, dijeleći svoj ‘post’ na Facebook-u, a u kojem poziva bilo koga tko je možda vidio trenutak ‘šaranja’ po automobilu, da mu se javi i pomogne otkriti počinitelja, odnosno policiji.

– Danas, na križanju Ulice Matije Gupca i Goričke ulice u Osijeku, između 12:00 i 15:30 sati, netko mi je ključem izgrebao auto, pa molim ako je netko vidio nešto neka javi – piše autor ‘post-a’ i vlasnik automobila Ivan Martinović.

Nije naša praksa bila do sada objavljivati ovakve prijenose s društvenih mreža, no nanesena šteta nije mala, zna svatko tko vozi automobil.

Foto: Facebook (Ivan Martinović)

Facebook Comments