22. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Birtije rade, pijanci na cesti! Biciklom s 3,03 promila po Čepinskoj!

1 min read
Biciklistu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 3,03 grama po kilogramu.
pivo trava alkohol

Jučer, 14. svibnja 2020. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 9 vozača (6 vozača bicikla, 2 vozača osobnog automobila i 1 vozač traktora) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20,25 sati u Osijeku, u Ulici Sv. L. B. Mandića, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 51-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Biciklistu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 3,03 grama po kilogramu.

U 15,35 sati između Kućanaca Đakovačkih i Drenja dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač 60-godišnji hrvatski državljanin iz Paljevina, koji je upravljao osobnim automobilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio s kolnika.

Kod vozača je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,51 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna do 21 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6  negativnih prekršajnih bodova.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments