22. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Djeda (72) kupio od bake (70) duhan za 100 kuna!

1 min read
Protiv 70-godišnjakinje i 66-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava, dok protiv 72-godišnjaka slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Područnom carinskom uredu Osijek.
baka i djeda

Jučer, 15. svibnja oko 8,45 sati, policijski službenici su na parkiralištu na Trgu Ljudevita Gaja u Osijeku, zapazili i utvrdili kako je 70-godišnja hrvatska državljanka neovlašteno prodala dvije PVC vrećice sitno rezanog duhana. Duhan ukupne težine oko pola kilograma i bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske prodala je 72-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka za novčani iznos od oko 100 kuna, od kojeg je duhan i oduzet.

U isto vrijeme, policijski službenici su na parkiralištu na Trgu Ljudevita Gaja u Osijeku, zapazili i utvrdili da 66-godišnji hrvatski državljanin posjeduje devet PVC vrećice sitno rezanog duhana upakiranih za daljnju prodaju. Duhan ukupne težine oko tri kilograma i bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske je oduzet.

Protiv 70-godišnjakinje i 66-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu slijedi  kaznena prijava, dok protiv 72-godišnjaka slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Područnom carinskom uredu Osijek.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments