1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nađen kradljivac kulena iz Jagodnjaka! A mladoj djevojci ‘maznuli’ zlatni prsten!

1 min read
U vremenu od 31. ožujka do 9. travnja, u Jagodnjaku, počinitelj je iz nezaključane kuće 67-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Jagodnjaka, ukrao suhomesnate proizvode koje vlasnik proizvodi za daljnju prodaju.

U Jagodnjaku se svake godine održava ‘Kulinijada’. I znaju svi da je ondje dobar kulen. No, ‘ne znaju’ svi da ga se, zapravo, kupuje…

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA KULENA

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljanin iz Čeminca počinio kazneno djelo krađa, a 25-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira počinio kazneno djelo „Prikrivanje“ jer je primio dio suhomesnatih proizvoda iako je znao da potječu izvršenjem kaznenog djela.

U vremenu od 31. ožujka do 9. travnja, u Jagodnjaku, počinitelj je iz nezaključane kuće 67-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Jagodnjaka, ukrao suhomesnate proizvode koje vlasnik proizvodi za daljnju prodaju.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

UKRAO ZLATNI PRSTEN – POLICIJA GA OTKRILA

Završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljanin iz Čeminca počinio kazneno djelo krađa.

Dana 14. ožujka, u Jagodnjaku iz obiteljske kuće ukrao je zlatni prsten te 21-godišnjoj vlasnici prouzročio materijalnu štetu oko 2 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments