Čet. lip 4th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Almir Turković: Tad’ se srcem igralo, obrazom se plaćalo!

1 min read
- Tad' se srcem igralo, obrazom se plaćalo! - napisao je uz objavu Turković, a koju su komentirali i brojni nogometaši, današnji i bivši.

Na ovaj je gol u 40. minuti utakmice Sarajeva i Drine, na stadionu Koševo, u sklopu 30. kola ondašnje Premijer lige BiH, bivši osječki napadač Almir Turković izuzetno ponosan. Jer, ne dijeli Zeka sam video zapise na Facebook-u kako bi drugi ‘lajkali’ i divili se njegovim majstorijama, već se i sam iznenadio toj bravuri iz 20. svibnja 2000. godine, a kada su mu poslali video. Takav gol u kolekciji za nogometne karijere imaju samo istinski nogometni velikani, a to Turković svakako jest…

Nanizao je točno 4 protivnička igrača, a naposljetku i golmana Drine, da bi iskosa s lijeve strane samo još kliznuo s loptom i gurnuo ju u gol.

Vidjeli smo takvih akcija nekada i u Gradskom vrtu. Nije se to dogodilo samo jednom u Turkovićevoj karijeri, nije se samo posrećilo.

– Tad’ se srcem igralo, obrazom se plaćalo! – napisao je uz objavu Turković, a koju su komentirali i brojni nogometaši, današnji i bivši.

Čak je i Aljoša Vojnović u svom stilu napisao: Gadarija!

Inače, Turković je te godine za Sarajevo igrao kada mu ‘papiri’ u Hrvatskoj i Osijeku nisu bili riješeni. Mogli smo taj gol vidjeti i u Gradskom vrtu 😉

Foto: Facebook (screenshot)

Almir Turkovic 👏👏👏

Gepostet von Muhamed Zejnilhodžić am Donnerstag, 21. Mai 2020
Facebook Comments