Čet. lip 4th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od danas kreće ‘kupanac’ na Gradskim bazenima

1 min read
Osim socijalnog distanciranja, kako god to izgledalo na bazenu, osim dezinficiranja ruku, obaveza je tuširati se prije ulaska u bazen i koristiti nogoper. A novost je svakako i ostavljanje podataka na ulazu...

Remont Gradskih bazena u Osijeku je završen! A i epidemiološki stvar stoji O.K. Dok je od danas otvoren ‘kupanac’ i dozvoljen dolazak na Gradske bazene u Gradskom vrtu.

Pravila svakako postoje. Osim socijalnog distanciranja, kako god to izgledalo na bazenu, osim dezinficiranja ruku, obaveza je tuširati se prije ulaska u bazen i koristiti nogoper. A novost je svakako i ostavljanje podataka na ulazu, jer dogodi li se kakva zaraza Covidom-19, epidemiolozi moraju znati tko je ondje bio u tom trenutku.

– …ponovno otvoreni! Molimo korisnike na pridržavanje epidemioloških mjere socijanog distanciranja, dezinficiranja ruku te obaveznog tuširanja prije ulaska u bazene – napisali su Športski objekti d.o.o. u svojoj objavi na društvenim mrežama, pozivajući Osječanke i Osječane na kupanje.

Bazeni su otvoreni od 9 do 22 sata.

Foto: Facebook

GRADSKI BAZENI U OSIJEKU – Od sutra su ponovno otvoreni! Molimo korisnike na pridržavanje epidemioloških mjere socijanog distanciranja, dezinficiranja ruku te obaveznog tuširanja prije ulaska u bazene.

Gepostet von Športski objekti Osijek am Donnerstag, 21. Mai 2020
Facebook Comments