29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Goran Bare hvali Akleu Neon u videu na Instagramu

1 min read
Nema dvojbe, Bare govori o njoj, hvali mladu osječku glazbenicu Doroteu Zovko, a koja je široj hrvatskoj javnosti postala poznata upečatljivim nastupom na Dori, s vrlo 'catchy' skladbom - Zovi ju mama!

– Jedna klinka iz Osijeka… radi elektroniku, sve sama. Znači, svira gitaru, ritam mašinu, ima one pedale… Odlično to radi, odlično. Ja se nadam da će ona povući scenu – govori legendarni glazbenik Goran Bare u video zapisu kojeg je podijelila Aklea Neon na Instagramu.

Nema dvojbe, Bare govori o njoj, hvali mladu osječku glazbenicu Doroteu Zovko, a koja je široj hrvatskoj javnosti postala poznata upečatljivim nastupom na Dori, s vrlo ‘catchy’ skladbom – Zovi ju mama!

Što god tko o Baretu mislio, ako Vas treba netko pohvaliti i da ta pohvala vrijedi, onda je njegova. Jer, govori iskren čovjek bez dlake na jeziku, ali i vrhunski glazbenik.

– Bare me hvali. Ne znam koji bi mi bolji ‘promo’ bio za ‘friški #neonon session’, koji sam upravo izbacila. Ja i moj ‘buljuk pedala’ sviramo “Zovi ju mama”, koja je letjela do Ukraine i Rusije na jedan eurovizijski ‘meetup – listen on’ – piše Aklea Neon, evidentno oduševljena neočekivanom pohvalom ‘u teškim bojama’.

Foto: Instagram

Facebook Comments