28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grezda: Vrijeđan sam na osobnoj i nacionalnoj razini uz provokacije Čolaka

2 min read
Podsjećamo, Eros Grezda, prenijeli su brojni mediji, udario je riječkog igrača Čolaka, da bi mu se kasnije, govori glasnogovornik Osijeka Mario Mihić, ispričao i s njim se rukovao.
eros grezda

Imajući u vidu medijska izvješća i brojne komentare po raznim portalima i društvenim mrežama koji se tiču događaja nakon utakmice između Rijeke i Osijeka u polufinalu Kupa Hrvatske, očitovao se i spominjani nogometaš Bijelo-plavih Eros Grezda, piše mrežna stranica NK Osijek.

U cijelosti prenosimo njegovo viđenje situacije na parkingu riječkog stadiona Rujevica.

Podsjećamo, Eros Grezda, prenijeli su brojni mediji, udario je riječkog igrača Čolaka, da bi mu se kasnije, govori glasnogovornik Osijeka Mario Mihić, ispričao i s njim se rukovao.

Također, sve je to bila i kulminacija utakmice polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici, a gdje je Osijek od 0-2 stigao do 3-2, gdje je Rijeku prma finalu Kupa ‘pogurao’ sudac.

EROS GREZDA:

Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpiti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled. Eros Grezda

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments