2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Meštrović odlučan ne ostaviti Rujevicu za sobom!

1 min read
Na kraju je i poručio „sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno“.
ivan meštrović

Veliko je razočaranje vladalo i među čelnicima i članovima Uprave NK Osijek po svršetku riječkog dvoboja. Ogorčenje na sudačke odluke nitko nije mogao suzdržati, a za sve je u taboru Bijelo-plavih to bila neprospavana noć na povratku s Kvarnera – piše mrežna stranica NK Osijek i nastavlja…

Ništa se nije promijenilo ni idućeg dana, zapravo su Osječani sada još više kivni. Bitno je istaknuti da im punu podršku daju i brojni navijači i klupski simpatizeri, pa i nogometni zaljubljenici iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva koji se javljaju i šalju poruke, još uvijek u nevjerici na koji je način naš prvoligaš zaustavljen na putu prema finalu Kupa Hrvatske.

Borba za zaštitu svojih interesa

Predsjednik Ivan Meštrović je za sada tek ukratko cijelu situaciju prokomentirao riječima da će Osijek sagledati sve mogućnosti u zaštiti svojih interesa. Dodao je kako je u pitanju oskrvnuće svega što se pozitivno radilo i radi u osječkom Klubu kao i svega onoga u čemu NK Osijek pridonosi hrvatskom nogometu. Na kraju je i poručio „sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno“.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments