22. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uhvaćeni s drogom i ampulama testosterona!

1 min read
...policijski službenici pronašli i oduzeli tvari zabranjene u sportu i to: 20-tak ampula testosterona i oko 100 komada raznih tableta.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 22-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Osijeka i 25-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Bilja – javlja policija!

U srijedu, 10. lipnja oko 20,50 sati, u Ulici Kralja Tomislava, u Bilju policijski službenici uočili su dvije mlađe muške osobe provjerili im identitet i pregledali. Tom prilikom kod 22-godišnjaka iz Osijeka, pronađena je i oduzeta PVC vrećica s cvjetovima droge tipa marihuana, težine više od 5 grama.

Sljedećeg dana, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod  25-godišnjaka iz Bilja, gdje su policijski službenici pronašli i oduzeli tvari zabranjene u sportu i to: 20-tak ampula testosterona i oko 100 komada raznih tableta.

Počinitelji su uhićeni zbog postojanja osnove sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i prekršaj iz „Zakona o suzbijanju zlouporaba droga” – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments