24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

SDP-ovu listu u 4. izbornoj jedinici nosi Glasovac, Hajduković na 2. mjestu

1 min read
Sabina Glasovac je Našičanka, zastupnica u Saboru od '16. godine, danas ima 42 godine i profesorica je engleskog i njemačkog jezika i književnosti.
glasovac hajdukovic pilizota

Dogradonačelnik Osijeka i 14. na listi SDP-a za parlamentarne izbore 5. srpnja u 4. izbornoj jedinici, Boris Piližota, objavio je na svom Facebook profilu sadržaj cijele liste. Sabina Glasovac nositeljica je liste SDP-a, a Domagoj Hajduković, predsjednik županijske organizacije stranke, na drugoj je poziciji.

Očekivani je to rasplet posljednjih događanja i najava, a gdje je Hajduković bio žrtvom fizičkog napada drugog stranačkog kolege, šefa Ureda predsjednika središnjice stranke, nakon čega se špekuliralo da Hajduković, usljed situacije, treba biti pošteđen vodeće uloge na listi.

Sabina Glasovac je Našičanka, zastupnica u Saboru od ’16. godine, danas ima 42 godine i profesorica je engleskog i njemačkog jezika i književnosti.

– Drage prijateljice i prijatelji, Osječanke i Osječani, promjene na bolje ne mogu doći same od sebe. U nastojanju da sve ono dobro što možemo, želimo i znamo upotrijebimo u korist našeg Osijeka, Slavonije i Baranje i cijele Hrvatske, pozivam vas da zajedno promijenimo i ‘restartamo’ našu zemlju. Stvorimo promjenu! Hrvatska može i mora bolje od ovoga! Izađimo na izbore! Bit ću vaš glas koji će se itekako čuti – napisao je Piližota uz listu, a na kojoj su rezervirana i mjesta za HSU, HSS i Glas.

Piližotina namjera, zacjelo, nije ići u Sabor, već se natjecati na sljedećim lokalnim izborima u Osijeku i/li Osječko-baranjskoj županiji.

Foto: Youtube (screenshot) & Facebook (screenshot)

Facebook Comments