28. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Večeras premijera u HNK Osijek: Kolo! A mi Vas vodimo na sutrašnju predstavu!

2 min read
Darujemo 1x2 ulaznice. Na Vama je u komentaru ove objave na Facebook-u označiti osobu s kojom želite ići na predstavu i podijeliti objavu na svom 'zidu' na Facebook-u. To možete činiti do 14. lipnja u 10 sati, a u 11 ćemo objaviti dobitnika/cu i najaviti kazalištu Vaš dolazak navečer!
hnk osijek kolo facebook

U sklopu Premijernog programa Covid-19, na Pozornici u dvorištu, HNK u Osijeku večeras premijerno izvodi prvu dramsku premijeru – Kolo, komediju Arthura Schnitzlera. Ista je trebala biti sinoć, no odgođena je za danas u 21:30 sati. Također, predstava će biti uprizorena i sutra, u nedjelju 14 lipnja, također u 21:30, a na tu predstavu i OsijekExpress.com, u suradnji s HNK Osijek, vodi jednu osobu, koja može povesti još jednu 🙂

Redatelji predstave su Vjekoslav Janković, Vladimir Tintor, Matija Kačan, Armin Ćatić i Aljoša Čepl, a scenograf Davor Molnar. Kostimi su bili ‘u rukama’ redatelja, ‘noir’ film je pripremio Josip Grizbaher, a svjetla Tomislav Kobia.

Vas će svakako zanimati kako na predstavu s darovanom ulaznicom. Dakle, OsijekExpress.com vodi 1 osobu na nedjeljnu izvedbu, 14. lipnja u 21:30 sati. Darujemo 1×2 ulaznice. Na Vama je u komentaru ove objave na Facebook-u označiti osobu s kojom želite ići na predstavu i podijeliti objavu na svom ‘zidu’ na Facebook-u. To možete činiti do 14. lipnja u 10 sati, a u 11 ćemo objaviti dobitnika/cu i najaviti kazalištu Vaš dolazak navečer!

A što Vas čeka!? Čekaju Vas ‘bludnica’ Antonia Mrkonjić, ‘savršeni’ Antonio Jakupčević, ‘sobarica’ Selma Mehić, ‘mladi gospodin’ Matija Kačan, ‘mlada supruga’ Ivana Soldo Čabraja, ‘muž’ Vjekoslav Janković, ‘slatka mala’ Antonija Pintarić, ‘pjesnik’ Duško Modrinić, ‘glumica’ Petra B. Blašković, ‘kandidat’ Armin Ćatić i ‘TV producent’ Aljoša Čepl, a u dodijeljenim navedenim ulogama ove komedije.

Inače, tko se ‘ne omrsi’ darovanim ulaznicama, u pretprodaji ih može nabaviti, ako želi, na blagajni HNK ili prethodno telefonski na broj 031/220-749.

Foto: HNK Osijek

Facebook Comments