29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivana Plechinger kod Sandre Lončarić na burgerima: U Osijeku mi je uvijek divno!

2 min read
Ivana Plechinger, poznata kao radijska i televizijska voditeljica, glazbenica... danas je malo više autorica knjige i motivacijski govornik. Veliki zaokret u karijeri Ivane Plechinger dogodio se nakon bolesti kroz koju je prošla, moždani udar, a za koji kaže - Protresao je svaku moju stanicu spoznajom da nešto u svome životu moram promijeniti.
ivana plechinger

Ivana Plechinger, vječno poznata hrvatska ‘Hugolina’, nekadašnja pjevačica i ‘mala ptica nebeska’, posljednjih nekoliko je dana u Osijeku, a usljed privatnih i poslovnih obveza. Stariji sin ima ispite na Akademiji u Osijeku, mlađi sin i ona stigli su kod oftalmologa, na burgerima bili kod osječke i našičke glumice Sandre Lončarić… I zapravo, Ivana Plechinger se dobro zabavila u Osijeku!

Ivana Plechinger je podijelila video na društvenim mrežama, a u kojem je govorila o sinkronicitetima, o životnim situacijama, za koje ona vjeruje kako se ne događaju slučajno! Današnja predavačica životnih vrijednosti i radosti, na Facebook-u, Instagramu i Youtube-u je podijelila video, u kojem je ispričala kakav joj se niz ‘slučajnosti’, odnosno sinkroniciteta dogodio u jednom jutru u Osijeku, a kojim je strahovito popravila raspoloženje, ranije narušeno sasvim drugačijim događajem.

– U Osijeku mi je kao i uvijek divno – počela je Ivana Plechinger i ondanizala događaje…

Prvo ju je nazvala Sandra Lončarić, osječka glumica. Njih dvije poznaju se još ‘od malih nogu’. Obje djetinjstvom Našičanke, a k tome je Plechingerica kasnije pohađala u Osijeku i glazbenu školu.

Dogovorile su ručak, da bi potom Ivana i njezin sin, hodajući gradom, naletjeli na oftalmološku kliniku, što su prepoznali kao sjajnu priliku ze pregled sinovljevih očiju, budući da u Zagrebu nikako ne dolaze na red. Osim što se potom pogodilo da je liječnica baš slobodna, ista je pozvala i Ivanu u prostoriju za pregled kako bi ju podsjetila da su njih dvije zajedno prije puno godina išle u osječku glazbenu školu. Dodatna zanimljivost bila je ta što su, razgovarajući, prepoznale kako na sebi u tom trenutku imaju identične naušnice. Sve se ‘poklopilo’ na najbolji mogući način. Sinkronicitet!

Ivana Plechinger, poznata kao radijska i televizijska voditeljica, glazbenica… danas je malo više autorica knjige i motivacijski govornik. Veliki zaokret u karijeri Ivane Plechinger dogodio se nakon bolesti kroz koju je prošla, moždani udar, a za koji kaže – Protresao je svaku moju stanicu spoznajom da nešto u svome životu moram promijeniti.

Pogledajte video…

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments