17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Travnjak Gradskog vrta zaliven agresivnom tekućinom!

1 min read
Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je jutros u 8 sati dojavu Nogometnog kluba Osijek da je nepoznata osoba zalila travnjak nogometnog igrališta agresivnom tekućinom te da se trava počela sušiti.

Da se razumijemo, iz kluba javljaju kako šteta nije velika, kako je ista već sanirana, ali policija je izašla na teren!

Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je jutros u 8 sati dojavu Nogometnog kluba Osijek da je nepoznata osoba zalila travnjak nogometnog igrališta agresivnom tekućinom te da se trava počela sušiti. – javlja Policijska uprava Osječko-baranjska.

Na mjestu događaja upućena je očevidne ekipa Policijske uprave osječko-baranjske koja je na mjestu događaja provela očevid, a izuzeti uzorci bit će upućeni na vještačenje radi utvrđivanja vrste kemikalije s kojom je zaliven travnjak – nastavlja policija.

Nogometni klub pristupio je sanaciji travnjaka, a policijska uprava nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja – zaključuju iz policije.

Iz NK Osijek, razumije se, potvrdili su incident, ali dodaju i da su sanirali veći dio oštećenja, da su ista samo mjestimična i da je gotovo teško i raspoznati sada mjesta gdje se incident ‘prolio’. Na izravan upit raspoznaje li se nekakav lik u travi, namjera crtanja nečega sušenjem trave, glasnogovornik kluba Mario Mihić kaže – ne.

NK Osijek danas protiv Rijeke igra derbi kola.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments