Čet. kol 6th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ove tvrtke su u potrazi za radnicima u Osijeku i okolici!

3 min read
Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare – montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) u Osijeku. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte!

Obrt za računalno programiranje Phezos, zapošljava programera (m/ž) za razvoj igara u Unity Game Engine-u. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva, odlično znanje programskog jezika C# (C-Sharp) te odlične komunikacijske vještine. Traži se i dobro znanje engleskog jezika. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Horeca-M d.o.o. zapošljava 40 radnika u proizvodnji tekstila (m/ž) u Osijeku. Novozaposlene osobe će biti zadužene za izradu zaštitnih maski. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola, dok radno iskustvo nije potrebno. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 10.07. možete pronaći na linku.

Poduzeće Silver iz Osijeka treba automehaničara (m/ž). Bavit ćete se servisom motocikla. Poslodavac nudi mogućnost edukacije i napredovanja. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Zvuči zanimljivo? Kliknite na poveznicu za više detalja.

Monte-Mont d.o.o. traži rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Osijeku za rad na bageru i utovarivaču. Morate imati srednjoškolsko obrazovanje te 2 godine radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Meta Mate j.d.o.o. zapošljava 10 dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 25.07. Postoji mogućnost sklapanja ugovora na određeno, na neodređeno vrijeme, ugovora o djelu ili studentskog ugovora – ovisno o dogovoru. Radno vrijeme je fleksibilno. Za više informacija kliknite na poveznicu.

Erdutski vinogradi traže laboranta (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je naselje Erdut. Poslodavac očekuje godinu dana radnog iskustva te SSS, VŠS i/ili VSS. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za analizu uzoraka vina, vođenje evidencije uzoraka, pripremu otopine za analizu, kontrolu količine šećera i kiselina u grožđu i vinu te za druge poslove po nalogu enologa. Detalje o načinu prijave možete pronaći ovdje.

OS. KOMPAKT d.o.o. iz Osijeka traži soboslikara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno i to samo ako se kandidat dokaže. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.07. možete pronaći na linku.

Tom Tailor Zagreb planira zaposliti 5 asistenta u prodaji (m/ž) u Osijeku. Vaši zadaci bit će: komunikacija s kupcima i obavljanje svakodnevnih operativnih poslova. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Glavni uvjet za zapošljavanje je 1 godina radnog iskustva. Kliknite ovdje za više informacija.

Poduzeće GM Travel iz Osijeka traži 2 vozača taksija (m/ž) za inozemni prijevoz putnika. Osim službenog auta, nudi se i mobitel te osiguran smještaj. Kandidat mora imati položen vozački B, C i D kategorije te minimalno 3 godine radnog iskustva. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments