3. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Što za Sandru Lončarić znači 25 godina!? Kada je izgledala bolje?

1 min read
Nije lijepo govoriti o godinama dama, ali njezin je taj podatak javno dostupan. Ona ima 45 godina. I to samo još 3 dana, jer će 13. srpnja napuniti 46. Ali što za nju znače godine, kada usporedite ove dvije fotografije iz naslovnice...!?

Sandra Lončarić, glumica osječkog HNK-a, niza serija i filmova, na Instagramu je objavila fotografiju sebe otprije 25 godina.

Nije lijepo govoriti o godinama dama, ali taj je njezin podatak javno dostupan. Ona ima 45 godina. I to samo još 3 dana, jer će 13. srpnja napuniti 46. Ali što za nju znače godine, kada usporedite ove dvije fotografije iz naslovnice…!? I kada je izgledala bolje? Sada ili 1995. godine? Što će reći da je na fotografiji otprije 25 godina imala 21.

Lijepa osječka glumica Sandra Lončarić, nekoć Našičanka, a za kojom su brojne kazališne, televizijske i filmske uloge, glumica koju je i međunarodni egipatski filmski festival prepoznao i pozvao u svoj žiri, figuru je kao mlada ‘tesala’ sportom, rukometom. I danas sustavno trenira, svakako mirnije, kroz vježbe, bez grubosti i natjecateljskog ritma.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments