28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Kristina Kuzmič otkazala ljetovanje u Hrvatskoj, ali dijeli video lanjskog provoda

1 min read
- Trebala sam biti u Hrvatskoj sada. Silno sam tužna što sam morala otkazati moj ovogodišnji put. Ovaj snimak je od lane - napisala je.
kristina kuzmič

Ponajveća hrvatska influencerica, istinska globalna zvijezda porijeklom iz Osijeka, a koju prate milijuni na Instagramu i Facebook-u, koja dijeli silu savjeta brojnim roditeljima diljem svijeta, ali i plijeni pozornost kulinarskim rješenjima, ove godine neće na more u rodnu Hrvatsku. Kristina Kuzmič ostaje u SAD-u.

Iako ne navodi razloge otkazivanja puta, sasvim je razvidno da je tome ‘kumovala’ situacija s Covidom-19. Tako će kći rektora osječkog VETU-a Petera Kuzmiča, pobjednica kulinarskog show-a Oprah Winfrey, ove godine propustiti dolazak na Jadran.

No, podijelila je video lanjskog dolaska na našu obalu, a kada je bila i u Osijeku i Zagrebu. Video prikazuje jadranske lokacije, a isti je pogledalo po objavi više od 13.000 gledatelja u samo jednom satu, što je sjajna reklama za nas, ali dogodine.

– Trebala sam biti u Hrvatskoj sada. Silno sam tužna što sam morala otkazati moj ovogodišnji put. Ovaj snimak je od lane – napisala je.

Na Facebook-u je isti vido pogledalo preko 270.000 ljudi, a gdje ih poziva da razmisle o posjeti Hrvatskoj.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments