28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Koronavirus u OBŽ: Preminula još jedna osoba! Imamo i 4 nova slučaja!

1 min read
Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna osoba (1941. godište) s područja Osječko-baranjske županije, bila je hospitalizirana, liječena u respiracijskom centru te sa značajnim komorbiditetom.

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano je 218 uzoraka, od kojih su četiri bila pozitivna. Tri su osobe s područja Ispostave Osijek, a jedna s područja Ispostave Beli Manastir – javlja priopćenjem Stožer CZ OBŽ.

U KBC-u Osijek hospitalizirana je 31 oboljela osoba, a dvije su na respiratoru. Tijekom posljednja 24 sata preminula je jedna osoba (1941. godište) s područja Osječko-baranjske županije, bila je hospitalizirana, liječena u respiracijskom centru te sa značajnim komorbiditetom.

11 novih kontakata je stavljeno u samoizolaciju, pa se danas sveukupno u samoizolaciji na području naše županije nalazi 290 osoba.

Policija je samoinicijativno provjerila 22 osobe u samoizolaciji i nije utvrdila kršenje, a dojava građana o kršenju mjere samoizolacije nije bilo.

Foto: Google Street View (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments